Prylis.se - Animé filmer, smycken, klockor, spel, roliga prylar mm under ett tak!

CartDin varukorg är tom!  

Stödstrumpor vid flygresor

Ska du ut på en längre flygresa eller en affärsresa? Då rekommenderar vi dig att köpa ett par stödstrumpor för flygresor. Det högre trycket i flygplanet tillsammans med problemet att blodcirkulationen blir sämre när du sitter längre perioder gör att det ännu viktigare att ha på sig ett par stödstrumpor under flygresan. Den sämre blodcirkulationen i benen kan ge dig svullnad och värk i ben och fötter samt att de känns trötta och tunga. I värsta fall kan det uppstå blodproppar i benen vilket är något man verkligen bör undvika.

Med ett par stödstrumpor kan du istället njuta av din resa i lugn och ro utan att behöva oroa dig för ovanstående. Samtidigt får du friskare och lättare ben så att du slipper tänka på det under semestern / resan. Många tror dock att stödstrumpor är fula och obehagliga att ha på sig men detta är inte. fallet längre då en uppsjö av nya typer har kommit fram som sitter mycket skönare och framför allt ser mycket snyggare ut.

Vi har alla typer av stödstrumpor både för män och kvinnor samt för er som gillar basfärger eller som vill ha lite mode inriktning. De finns i olika färger och mängder av olika mönster.

Drift & produktion:  Wikinggruppen